“OUR PRODUCTS ARE
TOP NOTCH QUALITY”
Faq
WAAR KOMT DE NAAM LABRUJERE VANDAAN?
Hugenoten uit Frankrijk gevlucht. Wij hebben onze achternaam gebruikt als merk voor de winkel.

In de winkel werken drie personen, die allround werken
Dus korte lijnen betreft klantenservice, advies over producten en snel verzonden.
VERZENDEN JULLIE WERELDWIJD?
Jazeker! Alle opties aan verzenden hebben wij al toegepast bij het afrekenen. Zo kunt u zelf kiezen met welk postbedrijf u het verzonden wilt hebben. Ook hebben wij ernaast staan voor welke regio of formaat pakket u het beste kan kiezen.
Mocht het zijn dat u net een heeft gekozen wat niet lukt, dan nemen wij altijd nog contact met u op.

WELKE BETAALOPTIES ZIJN ER?
U kunt betalen met:
Ideal
Paypal
BanContant
Sepa

Wilt u met Creditcard betalen, graag uw bestelling via mail sturen. Dan krijgt u van ons een Betaalverzoek. Is een aparte plug-in.

HOE LANG DOET MIJN PAKKETJE EROVER?
Voor binnenland (Nederland)
- U heeft 3 opties: PostNL, DHL en Brievenbuspost met of zonder track en trace.
Mocht u een bestelling hebben geplaatst en het past makkelijk door de brievenbus, dan zullen wij het verschil in verzendkosten terug storten.

Voorbeelden:
Besteld u van maandag tot vrijdag VOOR 22:00 uur. Gaat het de volgende dag op de post.

Besteld u van zaterdag tot zondag-avond. Word het pakje op maandag verzonden en zal het dinsdag op zijn snelste komen met PostNL.

Bijna al onze producten op de website leveren wij uit voorraad en kan het dus snel opgestuurd worden. Mocht dit anders zijn, staat er een levertijd gemeld bij het product of wij nemen contact met u op.
RETOURBELEID
U krijgt bij elk pakketje een retour-formulier meegezonden. Deze kunt u invullen, zodat wij dit kunnen verwerken in onze administratie en dat er geen misverstanden komen.
Geld terug is een optie. GEEN GELD TERUG OP SALE! Mag wel ruilen voor een andere maat.
Terugzenden is voor uw eigen rekening.
Mocht u toch nog twijfelen over welke maat u moet hebben kunt u ons altijd bellen of e-mailen of zelfs met whatsapp bieden wij advies.

Wij passen altijd elke artikel ook zelf om zo een vergelijking makkelijk te kunnen bepalen. Opmeten terwijl wij met u aan de telefoon hangen word ook nog zelfs voor u gedaan. En vaak staat bij elk product al de afmetingen erbij.
Speciaal op maat gemaakte artikelen is geen retourbeleid, wel een aanpas mogelijkheid, als inkorten etc.

Het formulier word NIET gebruikt voor reclamedoeleinde. U zult geen spam erna krijgen in uw mailbox. Formulier is slechts voor ons een retour-factuur voor in de boeken.
U kunt natuurlijk wel voor alle up to dates u aanmelden voor de nieuwsbrief of ons leuk vinden op facebook of Instagram.